Gulie calita

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2011 | 5988 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 gulie
  • 1 fir de ceapa verde
  • 4-5 rosii cherry
  • marar
  • ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulie calita:

Gulia am curatat-o de coaja si am taiat-o fideluta. Am dunstuit ceapa verde taiata nu foarte marunt, apoi am adaugat gulia si le-am lasat sa se caleasca impreuna. Am adaugat putina apa pentru a nu se arde si am amestecat din timp in timp pana s-a inmuiat gulia. Inainte de a lua de pe foc am adaugat rosiile taiate in jumatati si am mai lasat pe foc cam 5 minute. La sfarsit am adaugat sare si marar tocat. Noi servit impreuna cu cartofi noi prajiti peste care am presarat branza rasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulie calita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

DIANA B 1

13.06.2011, 09:37

Interesanta !

MotanLaOale 1

14.06.2011, 10:44

gaby_gabytza 1

14.09.2011, 08:20

am incercat si eu dar mie nu mia reusit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu gulie, iaurt si sorici